Pålning

Pålning för brygga

Vi utför pålning vid bygge av bryggor. När vi bygger bryggor består stommen av kraftiga pålar som slås ner med maskinkraft i botten och som sedan byggs över med trädäck. Pålarna slås ner tills de möter berg. För att kunna göra en pålad brygga krävs det att man har en förhållandevis fast botten, helst bestående av lera.

Pålning för husbygge


När du ska bygga hus i en sluttning och vill göra så liten inverkan på naturen som möjligt är pålning ett bra fundament för ditt nya hus.

​​​​​​​
Vi borrar och slår ner pålar i marken tills de möter berggrunden som de sedan vilar stabilt på. Det kan också vara lämpligt med pålning vid bygge av nytt hus på ostadig mark. Med samma grundprincip så ser vi till att ditt nya hus får ett stadigt fundament att stå på. Detta är viktigt för att motverka sättningar i huset.

Vill du veta mer om oss, se våra referenser eller läsa mer under vanliga frågor?

Vill du ha en kostnadsfri offert? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

HAR DU FRÅGOR OM PÅLNING?


Vi har märkt att våra kunder ofta har frågor om olika saker som rör pålning av bryggor och nybyggen och det bästa vi vet är att svara på dem. Därför har vi har samlat de vanligaste frågorna under vanliga frågor. Men har du andra frågor så slå oss gärna en signal på 
0156-102 35 så ska vi svara så gott vi kan.