Om oss

Välkommen till Lebam Brunnsborrning AB


Lebam Brunnsborrning AB är ett familjeföretag som grundades redan 1971 av Kjell Dunkhols, och drivs idag av Kjell tillsammans med sönerna Christian och Peter.

Brunnsborrning sedan 1971

Lebam Brunnsborrning AB startade vi redan 1971 så vi har med andra ord lång erfarenhet av att borra för vatten och bergvärme åt kunder i hela Sörmland. Sedan 1984 är vi ett rent familjeföretag som drivs av mig, Kjell, och mina söner Christian och Peter.
Då företaget grundades utförde vi bara brunnsborrning för vatten. Efter hand utvecklades verksamheten och vi började även borra hål för bergvärmeanläggningar. Idag utgör borrning för bergvärme en lika stor del av verksamheten som brunnsborrning för vatten. Vi utför också entreprenadborrning samt pålning för bygge av bryggor och hus.
​​​​​​​


Borrning för både privatpersoner och företag

När det gäller vattenborrning för brunnar hjälper vi främst privatpersoner, medan energiborrning för bergvärme utförs åt såväl privatkunder som företag.
Lebam Brunnsborrning AB är fullt certifierade av RISE och vi är anslutna till borrföretagen vilket ger dig som kund en stor trygghet.

Har du frågor och vill veta mer om oss?


Välkommen att kontakta oss direkt på:
Telefon: 0156-102 35
E-post: info@lebam.se

Adress:
Julaftonsvägen 4
610 72 Vagnhärad​​​​​​​